Om

I am the mother of Dragons

Jag som driver den här bloggen heter Cecilia och jag har bloggat aktivt om film sedan 2013. Tidigare hängde jag på Filmtipset och hade tät korrespondens med Lovefilm innan streaming blev en grej på riktigt.

Mitt primära mål med bloggen är att jag tillsammans med er läsare och andra bloggare ska kunna nörda loss i gamla favoritfilmer, aktuella biofilmer, tv-serier, teman och listor. Var gärna med och diskutera i kommentarsfälten, det tycker jag är kul!

Kontakta mig på hej@thenerdbird.se om du har idéer, tips, frågor, beröm eller bara vill ha någon att brevväxla med.

Bästa,
Cecilia a.k.a The Nerd Bird

4 svar till “Om

 1. Verkar ju en rätt intressant hemsida det här, varför inga nya inlägg?

  Gilla

  • Hej Simon!

   Vad roligt att du tycker det! Har haft lite paus från bloggeriet pga tidsbrist och andra prioriteringar. Planen var att skriva åtminstone en gång i månaden trots det, men det verkar gå sådär va? 😉

   Men jag håller ett öga på kommentarer så om du läser gamla inlägg och vill diskutera i kommentarsfältet kommer du få svar!

   Simma lugnt,
   Cecilia

   Gilla

 2. Detta var en fråga som jag hittade på ett annat ställe och jag tyckte det hade funkat bra att ställa frågan till dom filmbloggarna jag följer. Om du skulle rekommendera en film, den behöver inte vara något mästerverk men bara att du tycker om den, vad skulle det vara för nån?

  Tanken är att sätta ihop en lista med filmer som man kan gå igenom om man inte vet vad man vill gå igenom för någon!

  Gillad av 1 person

  • Hmm. En gammal favoritfilm som jag har sett tusen ggr och upptäcker nåt nytt i varje gång känns det som är Velvet Goldmine av Todd Haynes. Glamrock, sex och dekadens på ytan men det finns nåt mer där som inte går att slita blicken från. Plus: Christian Bale spelar inte över och man får se Ewan McGregor naken om jag inte missminner mig. Och Eddie Izzard (en av mina favoritkomiker) dyker upp i rollen som showbiz-agent! Dessutom lysande soundtrack. Så många plus med den filmen. Kan ju hända att du sett den förstås? Senast sedda film som jag föll hårt för var Captain Fantastic.

   Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s